Nuffnang

Bicara Saya

Assalamualaikum ;-)

salam sayang dari ayuzan buat peminat-peminat felt craft yg sudi menjengah teratak kecil ayu ni.

jika ada yang berkenan di hati.. bolehlah terus hubungi saya di alamat email : ayuzan@hotmail.com & sebarang pertanyaan akan dibalas secepat yang termampu. Atau lebih mudah terus ke FB AYU ZAN CRAFT untuk hubungi saya..insya allah..

**harga dipaparkan belum termasuk kos penghantaran. kalau tinggal di area Muar/ Permas Jaya, Johor..bolehla buat own collection dengan saya..itupun kalau kena time saya balik kampung(muar). kalau x.. pos je la ya. =)

**payment dibuat melalui CIMB, Maybank & Bank Rakyat.. tempahan melebihi RM50 perlu bayar 1/2 sebagai deposit.

Love,
Ayu Zan

Sunday, 1 December 2013

Tempahan Ditutup Sementara

Assalamualaikum

saya ingin memaklumkan bahawa tempahan craft ditutup sehingga diberitahu kelak.

TQ

Thursday, 12 September 2013

bantal konvokesyen

assalamualaikum. jumpa lg kat entry terbaru hasil kerja ayu.
bantal kat bawah ni request dari kawan ayu, dia nak hadiahkan bantal felt sebagai hiasan ni untuk anakanda kesayangannya..shikin.



alhamdulillah siap lebih awal.. 

kalau korang interested dgn hasil kerja ayu.. do Pm me kat FB ya. 

FB PAGE - Ayu Zan Craft

Monday, 2 September 2013

Keychain Kereta


keychain kereta ada 2 jenis.

kalau 2 belah depan dan belakag ada bentuk corak kereta.. harga RM 4.00
untuk yg atas ni, ayu buat yg depan je ada design kereta. belakang dia kosong je.. RM 3.50. - 3 biji RM10.

Wednesday, 28 August 2013

keychai domo, dress dan love

domokun ni uda, adik ayu yg rquest. murah je. rm 3.50 sebiji. 3 biji rm 10

ni pun dress simple. murah oke.. sebiji rm3.50. 3 biji rm10.

ni couple love mak n anak. rm 4.50 sepasang. korang beli 3 pasang. ayu jual rm12.00

Iklan Nuff