Nuffnang

Bicara Saya

Assalamualaikum ;-)

salam sayang dari ayuzan buat peminat-peminat felt craft yg sudi menjengah teratak kecil ayu ni.

jika ada yang berkenan di hati.. bolehlah terus hubungi saya di alamat email : ayuzan@hotmail.com & sebarang pertanyaan akan dibalas secepat yang termampu. Atau lebih mudah terus ke FB AYU ZAN Gallery untuk hubungi saya..insya allah..

**harga dipaparkan belum termasuk kos penghantaran. kalau tinggal di area Muar/ Permas Jaya, Johor..bolehla buat own collection dengan saya..itupun kalau kena time saya balik kampung(muar). kalau x.. pos je la ya. =)

**payment dibuat melalui CIMB, Maybank & Bank Rakyat.. tempahan melebihi RM50 perlu bayar 1/2 sebagai deposit.

Love,
Ayu Zan

Sunday, 15 April 2012

Kura-kura wonderpt

Assalamualaikum.

oleh sebab ada sorang customer ni sgt suka kat kekura..dia minta sy designkan sekor kura-kura..

*he request to put the keychain center tang situ.. kalau nak letak tang pale pun buleh..

Kod : Q01
Bentuk : kekura
Jenis : keychain
Harga : RM 6.50 seekor.
kalau nak tambah nama di bawah badan..RM 7.00++

2 comments:

budakspect said...

hye..sy peminta kura2..hehe..mcm mana dengan size keychain ni? ada lg x?

budakspect said...

size mcm mana ek?

Iklan Nuff